دانلود جدیدترین بازی های پلی استیشن 3 و ایکس باکس 360 و کامپیوتر و آموزش های مرتبط - دانلود بازی Defiance برای XBOX360

دانلود جدیدترین بازی های پلی استیشن 3 و ایکس باکس 360 و کامپیوتر و آموزش های مرتبط

پنجشنبه 9 آبان 1392

دانلود بازی Defiance برای XBOX360

نویسنده: سید علی طباطبایی   

Defiance

| بازی به صورت Pal و با فرمت ISO می باشد |

تاریخ انتشار: ۲۰۱۳/۰۳/۲۸
بستر های نرم افزاری مورد نیاز: XBOX360
نوع بازی: اکشن/انلاین
نوع: دی وی دی کامل
تصویر: (ISO (XGD3
زبان:  ENG 
FW: iXtreme LT+ v3.0 
حجم فایل: ۷٫۴۲ GB

 اکشن و فوق العاده زیبای Defiance که در استودیو بازیسازی Trion Worlds ساخته شده و سپس به صورت مشترک توسط ۲ کمپانی Trion و Namco Bandai برای کنسول ایکس باکس ۳۶۰ منتشر شده است. Defiance اولین بازی چند پلتفرمی آنلاین می باشد که در تجربه ای باورنکردنی از بازی های رایانه ای، شما را به نبرد دعوت می نماید. این بازی بر اساس یک برنامه تلویزیونی در شبکه Syfy ساخته شده است. به هزاران گیمر در فضای آنلاین بپیوندید که در سال هایی دور کره ی زمین را که تغییر کرده است و تلاش برای دستیابی به تکنولوژی بیگانه های سیارات دیگر در تمامی آن ها موج می زند به نبرد بپردازید.

جهت دانلود بازی و خواندن توضیحات تکمیلی به ادامه مطلب مراجعه فرمایید …

یک شخصیت منحصر به فرد برای خود ایجاد کنید و با استفاده از گزینه هایی که در اختیار شما قرار می گیرد به ارتقاء این شخصیت مجازی خود بپردازید. به تنهایی و یا به همراه دیگران به شکار بیگانه ها بپردازید و مهارت های خود را بهبود ببخشید و سلاح هایی مدرن و بیگانه را از آن خود نمایید که به شما در زنده ماندن در نبردهای سنگین کمک می کند. به جستجو و کاوش در سرزمین های گسترده ای با ماشین های مختلف بپردازید و خود را به عنوان سردسته یک گروه عظیم در بخش آنلاین بازی در نظر بگیرید.

تصاویر محیط بازی :

دانلود بازی Defiance برای XBOX360

دانلود بازی Defiance برای XBOX360

دانلود بازی Defiance برای XBOX360

دانلود بازی Defiance برای XBOX360

دانلود بازی Defiance برای XBOX360

دانلود بازی Defiance برای XBOX360

توجه :

این بازی فقط به صورت انلاین می باشد و حتما باید دستگاهتون دارای هک LT+ v3.0 باشد.

قابلیت بازیابی فایل های فشرده و روش آن:

فایل هایی که برای دانلود قرار گرفته اند چندین بار قبل و بعد از قرار گرفتن بر روی هاست توسط تیم نرم افزار تاپ ۲ دانلود تست گردیده در نتیجه فایل ها کاملآ سالم هستند اما در برخی مواقع به دلیل توقف های موقتی که کاربران در هنگام دانلود فایل ها انجام می دهند فایل ها دچار مشکل می شوند بدین صورت که پس از دانلود و استخراج فایل ها از سوی نرم افزار Winrar با اخطار CRC رو به رو میشوند. اما جای نگرانی نیست چون فایل ها به گونه ای فشرده شده اند که دارای قابلیت بازیابی هستند. به همین منظور کافیست که فایل معیوب را با استفاده از نرم افزار Winrar اجرا کنید و سپس با انتخاب گزینه Repair اقدام به تعمیر فایل فشرده نمایید.

Download  لینک های دانلود

دانلود دانلود پارت ۱ : Hipfile     Direct Link

دانلود دانلود پارت ۲ : Hipfile     Direct Link

دانلود دانلود پارت ۳ : Hipfile     Direct Link

دانلود دانلود پارت ۴ : Hipfile     Direct Link

دانلود دانلود پارت ۵ : Hipfile     Direct Link

دانلود دانلود پارت ۶ : Hipfile     Direct Link

دانلود دانلود پارت ۷ : Hipfile     Direct Link

دانلود دانلود پارت ۸ : Hipfile     Direct Link

منبع منبع : وب سایت تاپ ۲ دانلود

سازندهسازنده: Trion Worlds

نظرات() 
How do I stretch my Achilles tendon?
پنجشنبه 23 شهریور 1396 05:00 ب.ظ
Wonderful, what a blog it is! This web site provides helpful data to us, keep it up.
What do you do for Achilles tendonitis?
یکشنبه 12 شهریور 1396 09:29 ب.ظ
Its like you learn my mind! You seem to grasp so much about this,
like you wrote the book in it or something.
I think that you can do with some p.c. to drive the message home
a bit, but instead of that, this is great blog.
A great read. I will certainly be back.

    آیا می خواهید بازی های جدید PC نیز روی این وبلاگ نمایش داده شود؟